Kids (4-8 jaar)

  • Aansprekende prentenboeken en duidelijke handleidingen
  • Spelenderwijs leren met flashcards, liedjes en spelletjes
  • Digibordmaterialen inbegrepen

Spelenderwijs leren

Starten met Engels wordt echt leuk met Kids! Elk leerjaar werken de leerlingen aan de hand van vijf prentenboeken met aansprekende thema’s. Ze bouwen woordenschat op, leren liedjes en krijgen steeds meer zelfvertrouwen als ze Engels praten.

De meegeleverde flashcards en duidelijke handleidingen zorgen voor leuke, speelse lessen. Spelletjes, audioverhalen en liedjes voor het digibord maken de leerervaring compleet.

Samen met Tweens vormt Kids de ideale doorlopende leerlijn voor het kleuteronderwijs en de lagere school. 

Kids in 10 minuten

Bekijk de materialen

Prentenboeken
Handleidingen
Flashcards

Doorgaande leerlijn 

Kids sluit naadloos aan op Tweens. Een combinatie van beide zorgt voor een doorgaande leerlijn voor het basisonderwijs.</p >

Met Kids krijgen de leerlingen alle vocabulaire aangeboden die in het eerste level van Tweens zit. Vandaar dat leerlingen die met Kids hebben gewerkt doorstromen naar het tweede level van Tweens.

Kenmerken

N

Spelenderwijs leren

N

Aansprekende thema’s

N

Concreet materiaal

N

Veel herhaling

N

Suggesties voor verrijking

N

Inclusief digibordmateriaal

Extra materialen

Met onze extra materialen kunnen de leerlingen zelfstanding en samenwerkend aan de slag. Per prentenboek beschikt u over vijf verschillende werkbladen die u kunt downloaden. Daarnaast zijn mini-flashcards te printen zodat leerlingen alleen of in groepjes het spel memory kunnen spelen of een van de andere opdrachten die in de handleiding staan beschreven. 

Leerkracht aan het woord

Het is altijd fijn om van leerkracht tot leerkracht te horen hoe het werken met Kids is. Bekijk de video hiernaast voor een korte impressie.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over Kids? Onze specialisten maken u graag wegwijs! Ook als u eens met leerkrachten wilt praten die Kids al gebruiken, brengen we u graag met hen in contact!

Als u live wilt kennismaken met ons én de methode, maken we graag een afspraak voor een (online) ontmoeting.

Zichtzending aanvragen

Vraag gratis een zichtzending aan en ontvang tevens toegang tot de digitale materialen. U kunt de methode twee maanden lang uitproberen. Vervolgens kunt u eenvoudig de materialen terugsturen naar Holmwood’s.

Een zichtzending aanvragen voor de hele school? Dat kan! U ontvangt dan een zichtzending van Kids én Tweens.

Losse materialen bestellen

Extra boek of set flashcards nodig? In onze webshop kunt u de kleurrijke prentenboeken, handleidingen en flashcards van Kids ook los bestellen.